Сайт Zeilendeschips.nl остановлен. Благодарим всех гостей парусного спорта за оказанное доверие!

Для вопросов о существующих бронированиях мы все еще доступны по электронной почте (info@zeilendeschepen.nl) и телефон ( 0517 20 10 23)

Это путешествие с гарантией Corona. Нажмите здесь для получения дополнительной информации или по телефону (0517) 20 10 23.

К сожалению, вы больше не можете забронировать эту парусную поездку. вид альтернативные каникулы или позвоните (0517) 20 10 23.

Yoga en Sailing Retreat op het water

Пятница 20 Август 2021 20: 00 т / м Воскресенье 22 Август 2021 17: 00

Йога-уикенд Влиланд

Yoga en Sailing Retreat aan boord van de Radboud

Stap aan boord van de Radboud voor een onvergetelijk weekend waarbij je helemaal je hoofd leeg kunt maken en je kunt genieten van de uitmuntende Eenmaal ingescheept op driemaster Radboud, installeer je jezelf in je privéhut met eigen sanitair. Na een introductie van schipper Chris, gooien ze de trossen los om te varen naar een ankerplek. Hier kun je prachting de zonsondergang bekijken en zul je overnachten op het water. Je ervaart je even helemaal los van de wereld.

Voor wie is deze weekend?

Heb je moeite met loslaten en heb je graag de controle over dingen, dan wordt dit wellicht een uitdagende, maar zeker ook bevrijdende ervaring. Je kunt de elementen namelijk niet controleren en meestromen werkt vaak het beste. Vanuit dat meestromen ontstaat de magie van het leven. Voor de zoekers naar avontuur, verwondering, verrassingen en het gevoel van ultieme vrijheid, is dit dé reis!

программа

Dit weekend is een combinatie van zeilen, yoga, meditatie en ademoefeningen. Hierbij verbind je je met de elementen, laat je je zintuigen de vrije loop en ga je vervolgens naar de stilte en vrede in jezelf. Je wordt meegenomen in flow, flexibiliteit, balans en kracht, zowel voor lichaam als voor geest. Dit weekend draait ook (zoals eigenlijk alles in het leven) om innerlijke groei, om steeds een stapje dichterbij jezelf te komen. En ook de lichtheid en onbevangenheid van het bestaan te ervaren. Arenda, de docente, neemt je mee op reis via verschillende oefeningen, die ervoor zorgen dat je je vrijer en lichter kan gaat voelen.

Er wordt natuurlijk ook gezeild. De zeilen van deze grote driemaster gaan niet vanzelf omhoog. Dat doe je samen, als een team, waarna het genieten is op het water van het prachtige panorama uitzicht, de frisse lucht, het kabbelende water en de eindeloze horizon.
Maar er is ook veel tijd voor jezelf waarin je mag relaxen in de jacuzzi, op een SUP board het IJsselmeer kan verkennen en natuurlijk naar hartenlust kan zwemmen. Maar in een hangmat met een goed boek of zonnebaden op het dek kan natuurlijk ook. En uiteraard geniet je samen van heerlijke maaltijden, gemaakt door de chef Jonah.

En het is volle maan op 22 augustus en dit wordt ook als thema tijdens de lessen gebruikt. De maan zien opkomen aan de horizon op het water is prachtig.
Na deze bijzondere dagen heb je het gevoel een week te zijn weggeweest en ga je naar huis met een bijzondere ervaring welke je nog lang bij zult blijven.

Цена

  • 2-persoonshut € 950, - per hut (gezamenlijke huishouding verplicht in 2021)
  • 1-местная каюта для одноместного размещения 595 евро за каюту 
  • De prijs bij het boeken is gebasseerd op een 2-persoonshut, afwijkende prijzen worden na je aanvraag toegevoegd.

Цена включает в себя

  • Размещение на традиционном парусном судне
  • Услуги от экипажа 2 до людей 3
  • Dagelijks meerdere yogalessen, meditaties en ademoefeningen
  • Gebruik van SUP-boards
  • Onbeperkt gebruik van de jacuzzi
  • Tussendoor: gefilterd water, diverse soorten thee, koffie, lekkers en fruit
  • Завтрак, обед, ужин
  • Кофе, чай и водопроводная вода
  • Сделанные кровати
  • Полотенца
  • Портовые сборы, туристический налог, стоимость топлива

Цена не включает

  • Деятельность на суше
  • страхование
  • Напитки (доступны на борту за дополнительную плату)

Пищевая аллергия и диетические требования
Если у вас есть диетические требования или аллергия, лучше обсудить это перед бронированием. Часто это не проблема, но иногда гости ожидают некоторого сотрудничества, если нужно приобрести специальные продукты, которые, например, должны будут взять сами гости.

Вы плывете на паруснике Enkhuizen

Подробнее о паруснике Enkhuizen