Сайт Zeilendeschips.nl остановлен. Благодарим всех гостей парусного спорта за оказанное доверие!

Для вопросов о существующих бронированиях мы все еще доступны по электронной почте (info@zeilendeschepen.nl) и телефон ( 0517 20 10 23)

Это путешествие с гарантией Corona. Нажмите здесь для получения дополнительной информации или по телефону (0517) 20 10 23.

К сожалению, вы больше не можете забронировать эту парусную поездку. вид альтернативные каникулы или позвоните (0517) 20 10 23.

Dansend en zeilend de meimaand in

Пятница 30 Апрель 2021 20: 00 т / м Воскресенье 02 Май 2021 17: 00

парусный отдых ваддензе

Dansend en zeilend de meimaand in

Een speciale manier om de maand mei te laten beginnen...

Op vrijdagavond ontvangen de schippers Rocki en Roman je aan boord van het schip Ortolan. Nadat iedereen de bagage in zijn of haar hut heeft gelegd, ga je aan dek. Daar krijg je een korte zeilinstructie van de matroos. Samen met alle medezeilers worden de zeilen gehesen en wordt de tweemastklipper Ortolan op koers gebracht*. Als de zon is ondergegaan en de maan verschijnt, gaat het schip voor anker. In de kuip en aan dek is een prachtige sfeer gecreëerd met kaarsen, verlichting, dekens, kussens en muziek. Je kunt 's avonds genieten van een Duitse meipunch, borrelhappjes en nieuwe mensen ontmoeten. Dans in mei op de Ortolan!
Op zaterdagochtend begin je de dag met een gezellig ontbijtbuffet. Op basis van de actuele wind- en weersverwachting en de wensen van alle medezeilers wordt de bestemming van de dag bepaald. Tijdens het zeilen heb je alle tijd om te ontspannen! Tijd voor gesprekken, voor een goed boek of gewoon voor jezelf. Het hele weekend krijgt je culinaire heerlijkheden van Rocki aangeboden. Op zondagochtend vaart het schip terug naar Stavoren en verlaat je het schip met frisse energie, geweldige ervaringen en misschien zelfs nieuwe vrienden. Geschikt voor jong en oud. 

* De weersomstandigheden op vrijdagavond bepalen of het schip 's nachts voor anker kan gaan.

Prijs

€ 270,- p.p. in een gedeelde 2-persoonshut
€ 230,-  p.p. in een gedeelde hut met max. 4 personen

Цена включает в себя

  • Welkomstsnack op vrijdagavond
  • Volpension op zaterdag
  • Brunchbuffet op zondag
  • Одеяла / постельное белье и полотенца

Цена не включает

  • страхование
  • Деятельность на суше
  • Напитки (доступны на борту за дополнительную плату)
  • STO-Garant € 15,- per boeking

Пищевая аллергия и диетические требования
Если у вас есть диетические требования или аллергия, лучше обсудить это перед бронированием. Часто это не проблема, но иногда гости ожидают некоторого сотрудничества, если нужно приобрести специальные продукты, которые, например, должны будут взять сами гости.

Вы плывете на Ортолане

Подробнее об Ортолане