Сайт Zeilendeschips.nl остановлен. Благодарим всех гостей парусного спорта за оказанное доверие!

Для вопросов о существующих бронированиях мы все еще доступны по электронной почте (info@zeilendeschepen.nl) и телефон ( 0517 20 10 23)

К сожалению, вы больше не можете забронировать эту парусную поездку. вид альтернативные каникулы или позвоните (0517) 20 10 23.

Oversteek Rotterdam – Tenerife

пятница 13 ноября 2020 17:00 т / м Четверг 03 Декабрь 2020 9: 00

Onvergetelijke oversteek van Rotterdam naar Tenerife

Terwijl het in Nederland herfst is, vertrekt de Oosterschelde naar een zonnige winterbestemming: via Tenerife naar Kaapverdië. Deze lange zeereis biedt de mogelijkheid om het echte zeemansleven mee te maken. Je maakt deel uit van de bemanning en je draait mee in het wachtsysteem.

Tijdens een mijlenmaker maakt een schip weinig tussenstops. Deze reis is dus ook niet bedoeld voor mensen die komen voor ‘sightseeing’. Je blijft vier weken aan boord van de driemaster!  Een reis van ruim 2500 zeemijlen ligt voor de boeg.

Информация о путешествии

De Oosterschelde ligt op 13 november afgemeerd in de Leuvenhaven in Rotterdam. Wanneer je aan boord komt staat de koffie klaar, ook voor familie en vrienden die je wegbrengen. Er is voldoende tijd om hen het schip te laten zien. De kapitein heet alle gasten welkom en zodra iedereen aan boord is, zal hij iedereen op de hoogte brengen van de veiligheidsprocedures en andere regels aan boorden bespreekt hij de plannen voor de komende reis.

Via de Noordzee vaar je richting het Engels Kanaal en vervolgens steekt het schip de Golf van Biskaje over. Dit eerste deel van de tocht kun je te maken krijgen met slecht weer en op zee zal het al behoorlijk koud zijn.

Het schip maakt misschien een stop in Vigo, aan de Spaanse kust net boven Portugal. Hier kun je aan land om de stad te bezichtigen of om even lekker op een terras te zitten. Na dit bezoek gaat de tocht langs de Portugese kust verder naar het zuiden en geleidelijk wordt het minder koud.

Eenmaal voorbij Cabo São Vicente, kan men goed weer en een gunstige wind verwachten richting Canarische eilanden. De Oosterschelde verwacht op 2 december te arriveren op Tenerife. Na een dagje het eiland ontdekken zal het schip verder varen naar Kaapverdië.

Цена

  • 2-местная каюта за € 2200.00
  • Toeslag 1-persoonshut prive 30%

Общий

Een mijlenmaker is een reis die het schip in een zo kort mogelijke tijd van A naar B brengt. Afhankelijk van het weer kan een mijlenmaker een of twee dagen langer of korter duren. Je betaalt een vaste prijs voor deelname, ongeacht de duur van de reis. Deze reisbeschrijving is bedoeld om een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast, maar we proberen altijd zoveel mogelijk te zeilen.

Deze reis is alleen geschikt voor de ervaren en fitte zee-reiziger. Tijdens een oversteek of lange reis zijn er weinig mogelijkheden om uit te wijken naar een haven en medische zorg is niet binnen 24 uur beschikbaar.

De bemanning wil graag dat de Oosterschelde voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar je moet zich realiseren dat een zeereis aan boord van een zeilschip meer van je fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Twijfel je of een reis geschikt is? Neem dan contact op met het kantoor om dit te bespreken.

Цена включает в себя

  • Полный пансион
  • Душевые и постельные принадлежности
  • Полотенца

Цена не включает

  • Алкогольные напитки (оплачивается отдельно на борту)
  • Береговые экскурсии
  • Трансферы в и из портов отправления и прибытия

Пищевая аллергия и диетические требования
Если у вас есть диетические требования или аллергия, лучше обсудить это перед бронированием. Часто это не проблема, но иногда гости ожидают некоторого сотрудничества, если нужно приобрести специальные продукты, которые, например, должны будут взять сами гости.

Вы плывете с Oosterschelde

Подробнее о Остершельде